top of page
20190622_212303_edited.jpg

CATERING

Bekijk alle mogelijkheden die Foodside jou te bieden heeft en neem snel contact met ons op!

Met passie voor smaak en creativiteit, biedt Foodside een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten voor buffetten. Met zorgvuldig gekozen ingrediënten en oog voor presentatie, ons buffetmenu is divers en biedt voor elk wat wils. Met aandacht voor dieetwensen en speciale verzoeken zorgt Foodside ervoor dat alle gasten kunnen genieten van een onvergetelijke smaakbeleving. 

google buffetten.jpg

CATERING

Wij verzorgen catering op maat voor elke gelegenheid.

Of dat nou groot of klein is, zakelijk of prive, op een vaste of eigen locatie. Wij geloven dat oprechte aandacht, creativiteit en goed eten jouw catering tot een sucses kunnen maken!

Benieuwd? Kijken dan snel rond!

Google -catering-dishes-1024x694.jpg
Screenshot_2017-05-04-23-40-34_edited.jpg

Een walking dinner concept is dé perfecte manier om je gasten te laten genieten van heerlijke gerechten in een informele en dynamische sfeer. Terwijl ze rondlopen en socializen, kunnen ze genieten van een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes van Foodside

Ben je bezig met de organisatie van een event, feest, bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag en wil jij onze foodtruck op jouw evenement? Stop dan met zoeken, want hier ben je op het juiste adres!

 

We hebben verschillende concepten waardoor er altijd wel iets aansluit op je gelegenheid. Denk hierbij aan Barbecues, walking en sit down diners, borrelhappen maar ook een volledig verzorgde borrel met bar en feest.

 

Walking Dinner.png

Foodside is de catering waar jij gelukkig van wordt met onze foodtruck creëren we de mooiste en smakelijkste gerechten op locatie.

 

De ervaring en smaken nemen wij mee in onze omgebouwde schaftkeet deze hebben we helemaal omgetoverd tot ons eigen restaurantje! Dit stelt ons in staat onze gerechten “live” voor onze gasten te bereiden. Niet alleen garandeert dit mede de kwaliteit, onze foodtruck wordt ook al snel een gezellig middelpunt van uw feest.

927a513d-c7d7-46f8-8321-0c7f1833a0c3.jpg
bottom of page